RMUD news

Тим часом в РМУДі щось відбувається.

На порту 3041 по-прєжнему працює стара версія, але там уже ніхто не грає.

А нова версія РМУД піднята за адресою rmud.org:4000

Ось що пише zmeyc 20 жовтня:

Всіх вітаю! В рмаді вайп і в зв’язку з ним невеличке пожвавлення, хто хотів пограти з живими людьми – зараз добра нагода. Ми також відмовились від мультингу та роллу, характеристики персонажів тепер залежать від їх професії та раси. rmud.org 4000 Що нового:

  1. Команда “Досягнення”
Перевірте, наскільки добре ви знаєте світ. Тепер для кожної області можна побачити відсоток проходження, кількість переможених легендарних істот і знайдених легендарних предметів, а також їх загальну кількість у цій області. Щоб побачити всі доступні області, скористайтеся командою “достижения все”. Рівень області визначається рівнем персонажів у ній. Області відсортовані за зростанням складності повного проходження.
  1. Рядок стану
Невідвідані кімнати тепер позначені жовтим кольором у “Виходах”. Після потрапляння в смертельну пастку вона буде підсвічена червоним у “Виходах”, але до цього моменту дізнатися про неї можна лише з описів — будьте пильні. Пастки не враховуються в досягненнях, відвідувати їх не потрібно. )
  1. Нагороди
За повне дослідження області надається нагорода у золотих монетах, рівна рівню цієї області. Нагороди також видаються за кожного переможеного персонажа і знайдений предмет. У разі перемоги групи персонажів нагороду отримають усі учасники, які отримали б досвід за участь у битві з переможеним персонажем. При знаходженні предмета нагороду також отримують члени групи, які знаходяться поруч. Предмет вважається знайденим лише в результаті проходження області. Передача або покупка предмета не враховується для отримання нагороди. Для предметів, межа яких перевищена, будуть надсилатися сповіщення в TG групу про те, що предмет розсипався, і, відповідно, незабаром знову з’явиться у світі.

  1. Світові рекорди
Якщо досягнення відкрито вперше з початку епохи, нагорода для всіх учасників подвоюється. Світові рекорди реєструються для персонажів і для предметів і НЕ реєструються для кімнат.
  1. Міні-мапа
Ліворуч від опису кімнати додана міні-мапа, що відображає кілька найближчих кімнат. Карта зникає у темряві або в складних умовах (наприклад, у спін кімнатах та подібними ефектами).
  1. Рівні стартові умови
Тепер усі персонажі починають з однаковими характеристиками, що залежать від їхньої професії та раси. Ці характеристики можна покращувати за золоті монети, отримані за досягнення та переродження персонажа. — Плани на найближчий місяць —
  1. Магазин з бонусами, де можна буде витрачати золоті монети, з’явиться через два тижні.
  1. Далі в гру будуть додані персонажі-компаньйони. Це персонажі різних професій та рівнів, яких можна найняти, і вони будуть діяти як повноцінні члени групи. Компаньйонам сплачується обумовлена сума монет за кожну ігрову годину. При наймі вноситься страховка, яка повертається, якщо відпустити компаньйона в безпечному місті. У разі його загибелі страховка втрачається.

3. Переродження після досягнення 30 рівня.